Rotax SSC Championship FacebookRotax KartXPS Kart TecMojo gume


  • Rotax Racing SSC
  • Rotax Grand Finals 2023
  • Rotax Racing SSC
  • trgovina Sportstil Kart d.o.o.

Rotax Racing   Rotax Racing na Facebook-u   Rotax Racing SSC   Sportstil Kart na Facebook-u   Kart Cloud   Dealer Locator   Track Locator

Domov Rotax Slovenija

 

Rotax motorji za karting Rotax rezervni deli za karting Rotax ceniki za karting Rotax prodaja in servis za karting
Rotax Slovenija se predstavi

Za?etki pokala seejo v leto 2000, ko smo s 16 tekmovalci prebili led v karting tekmovanju in vpeljali mono marko CMP-Rotax MAX ( Saxo CUP).

 

To je bila za nae razmere revolucija v kartingu, saj se je tak karting vigal z gumbom, ne pa na porivanje (ICA) oz. z 10kg tekim tarterjem (Junior).

 

Kljub posmehu nekaterih tekmovalnih veljakov na nai karting sceni, se je TAG vig v nadaljnih letih prebil tudi na ostale proizvajalce in to je e danes ustaljena praksa.

 

Z vodenjem pokala in izpopolnjevanjem ekipe za izvedbo tekmovanj in pripravo kartingov, smo pridobili zaupanje tujega proizvajalca Rotax in kot pionirji pokala z Rotax Max motorji postali za ex Jugo ekskluzivni uvoznik in serviser.

 

Danes Sportstil pokal poteka v 11-ih razli?nih kategorijah, v katerih se lahko najde vsak ljubitelj tega porta od 5ega leta starosti dalje.
 

 


Copyright © 2012 - 2024 Rotax Slovenija. All Rights Reserved.
Site hosted and maintained by eMravljica.si

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke. Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in za štetje obiskovalcev. Če želite izvedeti več o piškotkih in kako jih pobrisati, si preberite podrobne informacije.

Sprejmem piškotke za to stran.

EU Cookie Directive Module Information