Rotax KartXPS Kart TecMojo gume


  • Rotax Grand Finals 2021
  • Sportstil Cup
  • Sportstil Kart Trgovina

Rotax MAX Challenge   Rotax MAX Challenge na Facebook-u   Rotax Max Challenge Slovenija   Sportstil Kart na Facebook-u   Kart Cloud   Dealer Locator   Track Locator

Domov Rotax Slovenija

 

Rotax motorji za karting Rotax rezervni deli za karting Rotax ceniki za karting Rotax prodaja in servis za karting
Rotax Slovenija se predstavi

Za?etki pokala sežejo v leto 2000, ko smo s 16 tekmovalci prebili led v karting tekmovanju in vpeljali mono marko CMP-Rotax MAX ( Saxo CUP).

 

To je bila za naše razmere revolucija v kartingu, saj se je tak karting vžigal z gumbom, ne pa na porivanje (ICA) oz. z 10kg težkim štarterjem (Junior).

 

Kljub posmehu nekaterih tekmovalnih veljakov na naši karting sceni, se je TAG vžig v nadaljnih letih prebil tudi na ostale proizvajalce in to je še danes ustaljena praksa.

 

Z vodenjem pokala in izpopolnjevanjem ekipe za izvedbo tekmovanj in pripravo kartingov, smo pridobili zaupanje tujega proizvajalca Rotax in kot pionirji pokala z Rotax Max motorji postali za ex Jugo ekskluzivni uvoznik in serviser.

 

Danes Sportstil pokal poteka v 11-ih razli?nih kategorijah, v katerih se lahko najde vsak ljubitelj tega športa od 5ega leta starosti dalje.
 

 


Copyright © 2012 - 2021 Rotax Slovenija. All Rights Reserved.
Site hosted and maintained by eMravljica.si

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke. Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in za štetje obiskovalcev. ?e želite izvedeti ve? o piškotkih in kako jih pobrisati, si preberite podrobne informacije.

Sprejmem piškotke za to stran.

EU Cookie Directive Module Information